Podcast Corner bij Podcast Studio Bussum

In het hart van het Gooi ligt Podcast Studio Bussum. Een warme plek waar iedereen op een toegankelijke manier een podcast kan opnemen. Het maken van een podcast is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Het is een handige en effectieve manier om een verhaal over te brengen.

Wij zijn er om u te ondersteunen bij alle stappen van het proces. Denk aan het creëren en uitwerken van een idee voor een podcast, het vastleggen van de podcast door middel van professionele apparatuur en opnametechniek, het bewerken van de podcast, en het publiceren ervan.

Onze diensten

Conceptontwikkeling

Bij Podcast Studio Bussum ondersteunen wij u bij het maken van uw podcast. Te beginnen met het ontwikkelen van een concept. Wat is het onderwerp van de podcast? Wie is uw doelgroep? Welk format moet de podcast krijgen? Op deze en andere vragen geven wij samen antwoord tijdens de conceptontwikkeling.

Opname bord in Podcast Studio Bussum

Opname

In onze studio beschikken wij over hoge kwaliteit opnameapparatuur. Hiermee zorgen wij dat uw podcast op elk apparaat professioneel klinkt. De podcast kan zowel aan een hoge tafel worden opgenomen als in onze comfortabele leunstoelen.

Mengpaneel opname podcast studio bussum

Bewerking

Zodra de podcast is opgenomen kan deze door ons worden bewerkt. Hierbij zorgen wij voor een goed volgbaar verhaal. Eventuele versprekingen of stiltes worden uit de podcast geknipt. Daarnaast wordt elke stem professioneel bewerkt zodat het eindresultaat fijn in het gehoor ligt.

Neem voor meer informatie over de apparatuur en techniek die wij gebruiken een kijkje op pagina ‘Studio‘.

Bekende podcastplatformen: Spotify, Youtube, Google Podcasts, Apple Podcasts

Publicatie

Zodra de podcast opgenomen en bewerkt is wordt het tijd voor publicatie. Wij zorgen er voor dat de podcast te vinden is op alle populaire podcast platformen. Denk aan: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts et cetera. Daarnaast kunnen we mee denken over verdere verspreiding op bijvoorbeeld sociale media.